مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان > ضیافت افطاری در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان به مناسبت ماه مبارک رمضان میهمانی افطاری همراه بااقامه نماز مغرب وعشا در محل نمازخانه مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان با حضور کارکنان، دانشجویان و مدرسان مرکز و همچنین رابط محترم دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار گردید. حوریه عربیان، سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان با بیان اینکه یکی از سنت های حسنه ایرانی برپایی سفره های افطاری ساده برای روزه داران و میهمانان این ماه است گفت: این نوع افطاری دادن، روزه‌داران را پای سفره بی پیرایه افطار نشاندن، پر رنگ کردن روح ساده زیستی در معارف اسلامی است.

عربیان، تلاش گروهی دانشجویان، تعهد درونی، همدلی، توجه به ارزش سادگی و ترویج سبک زندگی اسلامی را از برکات سفره های افطاری ساده برشمرد.