مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان > کسب رتبه برتر توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان

کسب رتبه برتر توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان در ارزیابی مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی سمنان، در ارزیابی انجام شده در بین مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کشور، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان رتبه سوم را کسب نمود.

حوریه عربیان رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان اظهار کرد: در ارزیابی صورت گرفته در بخش‌های آموزش، پژوهش، فرهنگی، کارآفرینی،فناوری، مالی، مدرسان، گسترش و نظارت، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان در بین ۴۲ مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور رتبه سوم را کسب کرد.