به گزارش روابط عمومی مرکزعلمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان در مراسمی از برترین های مسابقات فرهنگی ورزشی مراکز علمی کاربردی استان سمنان روز یکشنبه، ۱۷ اردیبهشت در بخش مدرسین و کارکنان و دانشجویان تجلیل شد.

در این مراسم که به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان و با حضور رئیس جهاددانشگاهی استان، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان سمنان و رابط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان برگزار شد، از ۱۹ نفر از برترین های مسابقات فرهنگی و ورزشی مراکز علمی کاربردی استان سمنان تجلیل شد.

در این مراسم از تعداد ۱۳ نفر از دانشجویان مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، مرکز روستا، نیروی انتظامی، پالنده صاف و شهرداری بیارجمند، مدرسین و کارکنان مراکز علمی کاربردی استان، ۳ نفر از اساتید مراکز علمی کاربردی استان و ۳ نفر از برگزیدگان مسابقات پیامکی تجلیل شد.

یادآور می شود مسابقات فرهنگی ورزشی مراکز علمی کاربردی استان سمنان سال گذشته، همزمان با روز دانشجو به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار شده بود.