مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان > برگزاری نشست بصیرتی نقش ولایت فقیه در پیروزی انقلاب اسلامی در مرکز جهاد دانشگاهی سمنان

دکتر محمد ابراهیمی استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان ۱۹ بهمن در نشست بصیرتی نقش ولایت فقیه در پیروزی انقلاب اسلامی و نقش آن در تمدن اسلامی و در جمع رئیس جهاد دانشگاهی استان و کارکنان ، مدرسین و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی و به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، با بیان اینکه ولایت فقیه در رهبری جامعه اسلامی و اداره امور اجتماعی ملت اسلامی در هر عصر و زمان از ارکان مذهب حلقه اثنی عشری است گفت: این موضوع  ریشه در اصل امامت دارد.

وی ادامه داد: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی که توانسته علی رغم همه توطئه ها و تهاجمات دشمنان چهاردهه با موفقیت استمرار یابد و حرکت رو به جلو در همه ابعاد داشته باشد، نهاد (ولایت فقیه) است.  ولایت فقیه به مفهوم زمامداری جامعه اسلامی از سوی کسی است که به مقام اجتهاد در فقه رسیده و حائز شرایط رهبری جامعه اسلامی است.

عضو هیات علمی دانشگاه سمنان تحولات اجتماعی و سازمانی در مسیررسیدن به اهداف و تحقق آرمان های را نیازمند عوامل زیادی برشمرد و افزود:  یکی از مهم ترین این عوامل داشتن حکومت متحد و رهبری فردی حق پذیر است که از سمت مردم دارای مقبولیت بوده و نقش هدایت آنان رابر عهده دارد.

ابراهیمی متذکر شد: نقش رهبری در هر جامعه و هر حرکتی نقشی انکار ناپذیر است و یافته ها  نشان می دهد که ولایت فقیه با استفاده از بسیج نخبگان، بیداری نظامیان، تقویت آموزه های دینی در جامعه، بصیرت در هنگام فتنه ها و تقویت خود باوری ومانند اینها، اساسی ترین نقش را در پیروزی انقلاب داشته است.

مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه سمنان با اشاره به اینکه تاریخ بشر نشان می‌دهد که تمدن اسلامی ‌منشاء و منبع تحولات بسیار عظیمی ‌در حوزه‌های مختلف علمی ‌و سایر تحولات بشری بوده و خدماتی که به جامعه بشری نموده مورد اذعان اکثر دانشمندان جهان می‌باشد یادآور شد: مفاهیم عمیق و تأثیر گذارتمدن اسلامی توانسته پویایی این خدمات را در برهه‌های مختلف زمان حفظ نماید.

ابراهیمی افزود: زایش و تولد انقلاب اسلامی ‌نیز بر همین مبنا بوده که با تأکید بر روش‌ها و قواعد ناب اسلامی ‌و به­ کارگیری آن، روحی دوباره در پیشروندگی و تکامل تمدن اسلامی ‌ببخشد که در این راستا تجربه نشان داد که انقلاب اسلامی‌ این ظرفیت را دارا می‌باشد که هوشمندانه و با تکیه بر مبانی و اصول علمی، عقب­ ماندگی گذشته راجبران نماید.