مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان > اخبار پژوهش > برگزاری رویداد فضایی ماهواره ها زیربنای توسعه آموزش و سلامت در مرکز سمنان

رویدادی با عنوان ماهواره ها زیربنای توسعه آموزش و سلامت با همکاری جهاد دانشگاهی استان و با حضور ۳۰ نفر از کارشناسان و علاقه مندان در هفته جهانی فضا در استان سمنان برگزار شد.

هدف از برگزاری این رویداد توجه به نقش ماهواره ها به عنوان یکی از مهمترین بخش های زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که  از جمله کاربرد های مهم ماهواره ها می توان حوزه  آموزش و اطلاع رسانی از راه دور و نیز  بهره مندی از این تکنولوژی در حوزه پزشکی از راه دور و تله مدیسن را نام برد .

برگزاری چنین رویداد هایی با هدف ارتقاء دانش در سطح جامعه بتواند تاثیر گذار باشد .