مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان > جشن عید غدیر در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان، به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر خم، به همت بسیج دانشجوئی، کانون قرآن و عترت , هیئت منتظران مهدی (عج) مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان،  مراسم جشنی در راستای ترویج فرهنگ غدیر ، تبیین جایگاه امامت و ولایت و ایجاد فضای معنوی و شاد در سالن اجتماعات مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد.

در این مراسم ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، ریاست ،کارکنان ، مدرسان و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان حضور داشتند. اجرای سرود در مدح حضرت علی (ع) ، مدیحه سرایی و مولودی خوانی یکی از مداحان جوان اهل بیت عصمت و طهارت ،شعر خوانی، برگزاری مسابقه غدیر و … از مهمترین برنامه های این مراسم بود.

در این مراسم آقای دکتر محمدیان ریاست محترم دانشگاه جامع واحد استان هم سوالی را بصورت مسابقه برای حضار مطرح نمودند.                                                در پایان از برندگان مسابقه حضوری، قاری نوجوان جلسه و گروه سرود تقدیر صورت گرفت و حضار نماز جماعت ظهر و عصر را اقامه کردند.