مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان > امکانات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان

آشنایی با مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان

با توجه به ضرورت آموزش نیروی انسانی و افزایش توانایی های شاغلان، ایجاد فرصتهای شغلی جدید و مناسب برای جوانان، اصلاح هرم شغلی و رفع نیاز بازار در زمینه نیروی انسانی متخصص(باتجربه علمی و عملی مناسب)نظام جدید دانشگاهی برای آموزش‌های علمی-کاربردی تاسیس و تلاش گردیده که جهت‌گیری آموزش دانشگاهها بخصوص مراکز آموزش عالی(با مجوز علوم تحقیقات وفناوری )در دستگاههای اجرایی با محتوای کاربردی شکل گیرند لذا تشکیل دانشگاه جامع علمی-کاربردی به عنوان متولی اصلی اینگونه آموزش‌ها و رکن اجرایی آن مطرح گردید.

آموزشهای علمی-کاربردی با هدف انتقال دانش کار و ایجاد مهارتهای شغلی و حرفه‌ای، رشد و شکوفایی استعدادهای ذاتی افراد برای تصدی مشاغل و حرف گوناگون، بهنگام کردن و ارتقاء دانش و مهارتهای شاغلین برنامه ریزی و اجرا می‌گردد تا افراد را برای انجام کار مورد نظر به توانایی لازم برساند.مرکز آموزش عالی علمی -کاربردی جهاددانشگاهی استان سمنان از سال ۱۳۸۰فعالیت خود را باکسب مجوز از شورای گسترش وزارت علوم وتحقیقات وفناوری باجذب دانشجو در رشته نرم افزار کامپیوتر در مقطع کاردانی آغاز نمود و با گسترش فعالیتهای خود در حال حاضر در مقطع کاردانی و کارشناسی به شرح ذیل دانشجو می پذیرد.

امکانات مرکز

۱-کلاسها

مرکز دارای ۸ کلاس آموزشی که ۶ کلاس  مجهز به ویدئو پرژکتور می باشد.

۲- سایت کامپیوتر

سایت کامپیوتر با مساحت ۴۰ متر مربع و ظرفیت ۲۰ دانشجو.

۳- سالن کنفرانس

دارای دو سالن  کنفرانس با ظرفیتی بالغ بر ۵۰ نفر.

۶- کتابخانه

کتابخانه مرکز با دارا بودن ۲۲۹۰جلد کتاب و سالن مطاله مجزا برای خانم ها و آقایان

۷- نمازخانه

نمازخانه با مساحت ۴۰ متر