مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان > اعزام دانشجویان مرکز جهاد دانشگاهی سمنان به راهیان نور

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان، دانشجویان این مرکز به اردوی راهیان نور اعزام شدند. این اردوها با هدف ضرورت تبیین و انتقال تاریخ دفاع مقدس به نسل آینده و نمایش عظمت این دوران برگزار شد.

مقابله با تهاجم فرهنگی و فضیلت والای زنده نگه داشتن یاد و راه شهدای دفاع مقدس از دیگر اهداف برگزاری این اردوهاست.

همچنین کاروان اعزامی راهیان نور این مرکز از یادمان های هشت سال دفاع مقدس شامل هویزه، علقمه، کانال کمیل، اروند کنار، خرمشهر، فتح المبین، فکه، طلائیه، دهلاویه و سایر مناطق بازدید کرده و راویان برجسته نیز حماسه های دفاع مقدس را تبیین و روایت نمودند.