نتایج هفتمین دوره مسابقات قهرمان کشوری پومسه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی، پس از داوری فیلم‌های ارسالی دانشجویان، توسط کمیته مسابقات فدراسیون تکواندو اعلام شد و در رده سنی ۳۱ تا ۴۰ سال، ابراهیم اخلاقی دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان مقام اول این مسابقات را کسب کرد.

این دوره از رقابت‌ها در دو بخش پسران و دختران و با حضور ۵۵ ورزشکار از ۲۰ استان کشور به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی واحد تهران شرق و به صورت مجازی برگزار شد.

این دوره از مسابقات در بخش پسران در سه گروه سنی ۱۸ تا ۳۰ سال، ۳۱ تا ۴۰ سال و ۴۰ سال به بالا و در بخش دختران در رده سنی ۱۸ تا ۳۰ سال و به صورت مجازی و ارسال ویدئو برگزار شد.

پس از داوری فیلم‌های ارسالی دانشجویان، توسط کمیته مسابقات فدراسیون تکواندو، ابراهیم اخلاقی دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان  در رده سنی ۳۱ تا ۴۰ سال مقام اول این مسابقات را کسب کرد.