حوریه عربیان، سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان گفت: شرکت تعاونی هسته دانش بنیان فناوران قومس مستقر در مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان سمنان، به عنوان تعاونی شایسته تقدیر ملی در بخش ویژه هفدهمین دوره معرفی تعاونی های برتر کشور معرفی شد.

وی ادامه داد: هفدهمین دوره معرفی تعاونی های برتر کشور، امسال در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، با شعار “تعاون، اقتصاد مردم نهاد، جامعه عادلانه” برگزار شد که شرکت تعاونی هسته دانش بنیان فناوران قومس توانست عنوان تعاونی شایسته تقدیر ملی را کسب کند.

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان اضافه کرد: همچنین در مراسمی که به مناسبت هفته تعاون با حضور استاندار سمنان برگزار شد، از شرکت تعاونی هسته دانش بنیان فناوران قومس به عنوان تعاونی شایسته تقدیر ملی، تقدیر شد.

عربیان تصریح کرد: در طول یکسال گذشته بیش از ۱۳ تیم فناور جذب مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان شدند که از این تعداد، بیش از ۸ تیم فناور، خروج موفق جهت ادامه فعالیت و ورود به مراکز رشد داشته اند.