مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان > کسب مقام برتر دانشجوی مرکز جهاد دانشگاهی در اولین جشنواره رسانه‌ای «روایت جهاد» سمنان

در مراسم اختتامیه در اولین جشنواره رسانه ای روایت جهاد استان سمنان  از «محدثه عباسی» دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان تجلیل شد.

نخستین جشنواره رسانه‌ای “روایت جهاد” استان سمنان یادبود سردار شهید حاج حسن شاطری با محوریت تولیدات رسانه‌ای در حوزه فعالیتهای جهادی و با هدف شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندسازی گروه های جهادی ۲۴ اسفند در حوزه رسانه برگزار شد.

این جشنواره از سوی  سازمان بسیج سازندگی استان و با همکاری سپاه قائم آل محمد(ص) استان، سازمان فضای مجازی سپاه استان، کارگروه فضای مجازی استان، مجمع جهادگران استان و محله‌های اسلامی سمنان برگزار شده است.

فراخوان اولیه جشنواره جهت ارسال آثار در ۱۵ قالب از روز ۱۵ بهمن ماه به مدت یک ماه اعلام و بیش از ۷۰ اثر توسط گروه‌های جهادی و علاقه‌مندان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.