حسن رهایی ، رییس جهاد دانشگاهی استان امروز ۱۵ شهریور در مراسم افتتاحیه مرکز نوآوری، رشد و شکوفایی(منش) جهاد دانشگاهی استان، با بیان اینکه جهاد دانشگاهی نهادی واسطه‌ای و توسعه‌ای است گفت: این نهاد با توجه به شرایط روز جامعه نقش‌آفرینی می‌کند.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین چالشهای جامعه کنونی اشتغال است که در این راستا با توجه به حجم فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، جهاد دانشگاهی با اتصال به اقتصاد دانش بنیان نقش بی‌بدیلی در این خصوص دارد.

رهایی از تمرکز آموزش‌های این نهاد بر آموزش‌های اشتغال‌محور و تخصصی خبر داد و اضافه کرد: جهاددانشگاهی در استان از کادری جوان و متخصص در بخش‌های مختلف برخوردار است و می‌کوشد با بهره‌گیری از نیروهای خوش‌فکر و کارآمد یاری‌گر نهادها و سازمان‌های مختلف در استان باشد.

رهایی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص بهره‌گیری از جوانان گفت: مرکز منش جهاد دانشگاهی از دی ماه ۹۹ کار خود را آغاز کرد که بر این اساس ۴۵ کارگاه و رویداد در زمینه‌های مختلف برگزار کرده است.