مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان > درخشش دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان در ششمین جشنواره تولیدات رسانه ای ابوذر سمنان

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان سمنان، آیین اختتامییه ششمین جشنواره تولیدات رسانه ای ابوذر استان سمنان با حضور معاون سیاسی استاندار سمنان، فرمانده سپاه استان سمنان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مدیرکل صدا و سیمای مرکز سمنان و جمعی از مدیران و اصحاب رسانه استان دوازدهم بهمن برگزار شد و از ۴۴ برگزیده نهایی تجلیل به عمل آمد.

محدثه عباسی، دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان موفق به کسب مقام اول در رشته مصاحبه این جشنواره شد.

در ششمین دوره جشنواره تولیدات رسانه ای ابوذر، مجموعاً ۹۸۱ اثر بخش حرفه‌ای، تجربی و دانش آموزی در ۱۲ قالب رسانه‌ای و ۱۴ موضوع متنوع و بخش ویژه ترویج الگوی مصرف بهینه آب و برق به دبیرخانه رسید.

۴۴ برگزیده نهایی بخش‌های مختلف با نظر ۱۴ داور با ترکیب جدیدی از پیشکسوتان و جوانان هم استانی و خُبرگان برون استانی برگزیده شدند.