مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان > حمایت از تولیدات مشاغل خانگی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان

سومین نمایشگاه منطقه ای صنایع دستی با حضور  ۱۵۰ هنرمند از ۱۱ استان کشور شامل، استان های تهران، البرز، قزوین، قم، خراسان شمالی، مازندران، گلستان، کرمانشاه، کهکیلویه و بویر احمد، آذربایجان شرقی و سمنان و با همکاری و مشارکت  اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و جهاددانشگاهی استان سمنان افتتاح شد. این نمایشگاه ۴ روزه از ۲۴ آبان لغایت ۲۷ آبان با بیش از ۱۲۰ غرفه نمایش و فروش محصولات صنایع دستی و مشاغل خانگی  در سالن ورزشی غدیر سمنان برای بازدید علاقه مندان دایر بود. همچنین در این نمایشگاه از تولیدات مشاغل خانگی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان حمایت گردید.