علی منصفی راد گفت: مجموعه کارگاه ها و رویدادهای کارآفرینی شامل صندلی تجربه، رویداد دیدار، کارگاه آموزشی و… در راستای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه، ویژه جوانان و علاقه مندان به کارآفرینی و به همت مرکز نوآوری و شتابدهی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان و همکاری معاونت جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان سمنان برگزار می شود.

وی افزود: در همین راستا رویداد آموزشی دیدار با بازدید علاقه مندان از مرکز رشد دکتر حسابی وابسته به پارک علم و فناوری استان سمنان با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد:همچنین در قالب بازدید حضوری از تجربیات موفق کارآفرینی بازدید از شرکت شید افزرا رایانه انجام شد و علاقمندان از نزدیک با عملکرد و موفقیتهای این شرکا اشنا شدند.

همچنین رویداد بازدید دیگری از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برای دانشجویان و علاقمندان برگزار که با دستاوردهای این پارک اشنا و از تجربیات ان استفاده کردند.